Meniu Închide

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

            Având în vedere necesitatea organizării conferinței de presă lunare ,conform Legii 544/2001privind liberul acces la informațiile de interes public, ținând cont de faptul  că ne aflam la începutul anului vom trece în revistă cele câteva activițați desfășurate de către DJST Ialomița în luna ianuarie. Ca o paranteză, precizăm faptul că bugetul pentru activitățile pentru sport și tineret alocat de către Ministerul Tineretului și Sportului instituției noastre pentru anul în curs nu a fost transmis până în acest moment.

            În cadrul Compartimentului Tineret în cadrul proiectului ,,Stop – Alcool Tutun și Droguri!” am avut o întâlnire la Centrul Cultural ,,IONEL PERLEA” cu asistentele comunitare din județ, acestea fiind instruite în privința diseminării informațiilor în comunitațile unde acestea îsi desfășoara activitatea cu privire la efectele nocive ale consumului de alcool, tutun,droguri. De asemeni în parteneriat cu Direcția de Sanatate Publică Ialomița  am avut o serie de întâlniri cu elevi  ai Scolii Generale nr. 3 din Slobozia, întâlniri care au avut drept scop masuri de prevenire și recomandări privind infecțiile acute respitatorii, inclusiv gripa și informarea tinerilor elevi cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe interzise și nu numai.

            În aceasta lună a avut loc la sediul DGASPC Ialomita o întalnire unde au participat reprezentanți ai unor institutii publice din județ în vederea stabilirii proiectelor și acțiunilor de și pentru tineret pentru anul 2020 desfășurate în colaborare cu aceste instituții.

( ITM, DGASPC, DJST,DSP, CJRAE, Serviciul de Probațiune)

Compartiment sport

            In acest moment nu avem buget, caledarul sportiv este in lucru mai asteptam solicitari din partea structurilor sportive din judet.

            In luna ialuarie au fost desfasurate 3 actiuni sportive in parteneriat cu HCM Unirea Slobozia, AFC Unirea Slobozia si CSM Unirea Slobozia si anume :

Etapa Judeteana de minihandbal, Etapa Judeteana la handbal J IV, Cupa Unirii – Fotbal.

 In luna februarie avem propuse urmatoarele actiuni sportive in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar Ialomita, dupa cum urmeaza:

Etapa judeteana ONSS Baschet –fete liceu

Etapa judeteana ONSSBaschet baieti liceu

Etapa judeteana ONSS –volei- baieti-gimnaziu

Etapa judeteana ONSS – volei –fete gimnaziu

Etapa judeteana ONSS –Handbal fete gimnaziu 

Etapa judeteana ONSS –volei- baieti- liceu

Etapa judeteana ONSS – volei –fete liceu

Etapa judeteana ONSSHandbal baieti liceu 

Etapa judeteana ONSSBadminton fete gimnaziu 

Etapa judeteana ONSSHandbal fete liceu 

Etapa Judeteana  ONSS-badminton baieti gimnaziu

Purtator de cuvant,

Prof. Lupu Bogdan        Daniela Roșioru