Meniu Închide

? ???? ???????? ?????????? ??????? ?????? ???????? ?̂? ????̂???!

Începând din 20 decembrie 2021, formularul digital de intrare în România poate fi completat electronic, accesând site-ul https://plf.gov.ro/

Prezentare Video: https://www.youtube.com/watch?v=03NbiFgkp4k

???? ???????????̆ ?????????? ??????? ?? ??????? ?̂? ????̂????

Formularul se completează de către toate persoanele care intră în România și călătoresc cu avionul, trenul, mijloace de transport rutiere sau navale.

???? ??? ?????? ?????????? ??????? ?? ??????? ?̂? ????̂????

Formularul digital poate fi generat electronic prin intermediul platformei https://plf.gov.ro, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale pe baza cerințelor operaționale ale Ministerului Sănătății.

??̂?? ????????? ???????????

Formularul se completează cu maximum 24 de ore înainte de a intra în România sau în termen de 24 de ore de la trecerea frontierei. Acesta poate fi completat electronic de pe telefonul mobil, tabletă sau calculator și nu trebuie tipărit.

?? ?? ?̂???̂????̆ ?? ????̆?̦???? ???? ??? ???? ??̆??̆ ????

Persoanele care se prezintă la punctele de trecere a frontierei fără formular vor avea obligativitatea de a-l completa într-un termen de 24 de ore. Necompletarea Formularului digital de intrare în România se sancționează cu amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei.

????̆ ???? ???????? ??? ??????̦? ??????? ???? ??̆??̆?????? ?̂???????̆, ???????????̆ ???̦? ???????????

În cazul în care membrii unei familii călătoresc împreună, formularul poate fi completat de un singur membru adult pentru toți membrii familiei.

?????? ??? ????? ????????̦??, ??̆ ??????̆? ??̆ ?????????̦? ???????-?? ?????????? ????̂????: https://www.prefectura.mai.gov.ro/pasii-necesari-in…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *